Trodde att jag skulle få till ett bra styrkepass ute i trädgården idag. Men va tråkigt det blev. Jag började med några bålövningar i redcord när jag väl hittat ett träd i skogskanten som fungerade. Vi hade fyrtio perfekta ”redcord-björkar” för snart tre år sedan när vi flyttade hit. Nu är alla borta. Svingade lite kettlebell och körde armhävningar i u-shape. Där någonstans tok-tröttnade jag på dagens träningspass. Motivationen var som bortblåst och jag valde att sätta mig i solen och vifta på tårna istället. Tänker liksom inte straffa mig själv för att träningen inte funkade idag. Ny dag imorgon.

Nike tights

redcord

redcord

Nike

u-shape

kettlebell

5 svar på ”Motivationssvacka”

  1. Fin outfit hade du i alla fall. Ibland känns det som man påbörjar träning trots att man inte vill för att man tror att det är det som behövs för att man ska vakna och få lite mer energi – men så är det inte alltid. Ja – nya tag imorgon! Kram

    1. Trodde faktiskt att byxorna skulle peppa mig mer Annika. ;) Tack för härliga ord. Ha en toppenmåndag! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.