Har så otroligt fina vänner. Två av de fina vännerna är Jessica och Jaime. Idag har jag och Viktor varit ute och cyklat tillsammans med dem. Det var riktigt härligt att komma ut på ett längre pass trots att jag fick slita massor. Jag har cyklat två utomhuspass på cirka 3 mil åt gången den här säsongen. Jag borde vara ödmjuk och snäll mot mig själv och min kropp. Men istället jämför jag mig med hur min cykling har varit men även lite med Viktor och vännerna som tränat mycket mer på cykel. Jessica,Viktor och Jaime är i sjukt bra cykelform. Man ska inte jämföra sig med andra. Jag vet. Det tar energi.

Det var otroligt inspirerande att cykla tillsammans med starka cyklister som dem, trots att jag stundvis blev besviken på min kropp. Fixade inte att dra lika mycket som de andra gjorde, vilket gjorde att jag ibland kände mig som en efterhängsen blindtarm. Otroligt jobbigt när huvudet vill en sak och kroppen någonting annat. Fick någon slags prestationsastma efter cirka 1 mil. Tack Jaime för fantastiskt stöd. Några allergitabletter och en uppvärmd kropp så var jag igång igen.

Nu blir det hårdträning så att cyklingen blir ännu roligare. Det var tack och lov inte tungt hela rundan. Men stundvis. Är jätte glad över den här fina cykeldagen. Lägger 8 mil till cykelkontot och skänker kärlek till bästa cykelsällskapet som peppade mig. Tack för härliga skratt. LOVE YOU. Mycket bra start på maj 2013.

Craft

landsvägscykling

Toabesök.

landsvägscykling Rindö

En kort stund på Rindöfärjan.

landsvägscykling Vaxholm

Strömming och potatismos.

landsvägscykling VaxholmLunch på Vaxholm.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.