Har fått möjlighet att testa underbyxor från Craft. Det är underkläder med sportspets, alltså mycket mesh som transporterar bort fukt och håller kroppen i en behaglig temperatur. Själv har jag ofta problem med att jag börjar frysa på överkroppen för att min sport-bh har blivit dränkt av svett. Underkläderna finns i ”tros”- och boxermodell. De är väldigt tunna och sköna. De är grymma att ha på sig när man tränar, men också annars. Finns i både dam- och herrmodell. Själv har jag bara testat boxermodellen. De är fantastiska (utan att överdriva).

Igår när jag gick in HÄR på Saras blogg såg jag att hon tävlar ut 3 ex av dem. Gå in och tävla. Just do it!

IMG_7928

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.