Har en ny vårsko på träningsskohyllan. En lysande färgklick i form av ett par Nike Free 5.0 som är en extra lätt och flexibel löparsko. Free-skon finns även som träningssko. Är det inte kul med löpar-/ och träningsskor så säg?!

NIKE FREE 5.0 NIKE FREE 5.0 NIKE FREE 5.0

4 svar på ”Nya Nike Free 5.0”

    1. Ja det beror förstås på vilka pass man kör. De är riktigt sköna. Jag gillar att springa kortare sträckor i dem och ha dem när jag kör funktionell träning.

    1. Jag tycker att de är riktigt sköna. Tycker att du ska gå till närmsta butik och testa dem. Eller komma till Nike Run Club på Intersport onsdagar kl.17.30, vi kommer att köra tillfällen då deltagare får möjlighet att testa dem. (Nike Free – löparvarianten)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.