Idag blev det äntligen dags för onsdag och Run Club. För mig blir det ingen träning den här timmen. Jag gapar och skriker som Run Leader. Förhoppningsvis peppar det någon till att kämpa lite lite mer och ge det där lilla extra. Clarénskan började fundera på räkningen, vilket varv vi var inne på och frågade mig. Vilket hon INTE skulle ha gjort. Jag blev osäker och ställde till det så att hela gänget fick en bonussträcka. Det var inte mer än rätt att jag fick göra straffarmhävningar framför gruppen tillsammans med Jessica och Jonna när vi kom till Intersport. Kollektiv bestraffning.

Men huva va tungt det var. Kanske får bli ytterligare några armhävingar imorgon. Annars blir det pinsamt om vi skulle ställa till det fler onsdagar. Men å andra sidan, jäklar vad gruppen kommer att bli snabba på distans efter alla dessa intervaller. Dealen var att de skulle få räkna extrasträckan på nästkommande varv alternativt straffa oss med armhävningar. Vår grymma grupp valde att köra en bonussträcka OCH vara hejarklack när vi körde armhävningar. Inte mer än rätt att de får plåga oss lite efter alla onsdagar med intervaller.

NikeRunClub Instagram

2 svar på ”Run Club”

  1. Tack för en toppen blogg! Tänkte passa på att fråga om Nike Run Club, om man skulle vilja delta, krävs det någon anmälan då? Hur mycket vana behöver man ha? tack på förhand!

    1. Tack snälla Lova. Kul att du följer min blogg. Det är bara att dyka upp 17:15 på Intersport Drottninggatan så signar vi in dig. Man behöver inte ha någon speciell vana. Den här gruppen passar för alla som vill springa tillsammans. Vi lämnar ingen bakom oss. Hoppas att vi ses där. Varmt välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.