Dagen startades på InMo klockan 07.00 imorse efter att ha plockat upp Sara och hennes packning. Uppvärmning på löpbandet, redcord och några core-övningar med boll. Skönt med rörelse innan den här bilfärden. BMW-bilarna kör just nu mot Ramundberget. Viktor sitter vid ratten och har Anders som co-driver då jag förstod att han var mer sugen på tekniken fram i bilen än vad jag är. Själv delar jag just nu baksätet tillsammans med födelsedagsfiraren och arrangören Sofia som gjort den här helgen möjlig tillsamman med BMW, K2 och Ramundberget. Bilen rullar på stadigt. Den känns rymmlig och fin för oss fyra.

BMW3

BMW2

BMW1

BMW

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.