När veckorna är som den här veckan. Fullspäckade med mycket som ska göras, då blir träningen och sömnen ännu mer viktig för min del än normalt. Idag stod det Redcordträning på schemat igen. Jag stormtrivs med mina tisdagar, det finns ett härligt lugn över dem där jag får värdefull tid att jobba på mina svagheter. Under kvällens pass kände jag tydligt att jag blivit starkare i några positioner och rörelser sedan den 30 oktober då jag körde min första tisdagsredcord. Imorgon ringer klockan tidigt och det står morgonträning på schemat. Så ungefär här bör jag tacka för mig och säga godnatt till er. Godnatt.

2 svar på ”Prioriteringar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.