Finalen på den här dagen blev i Humlegården tillsammans med Nike+ Run Club. Jag Jessica och Viktor gjorde allt för att peppa dagens härliga gäng genom tuffa treminutersintervaller. De som springer TjurRuset på lördag kommer att bli farliga efter dagens pass. Det är ett privilegium att möta alla fina runners varje onsdag. En ordentlig energiboost.

3 svar på ”Onsdagsintervaller”

  1. Underbart med intervaller! Har själv planerat, funderat och lagt upp olika alternativ till bra rullskid & stakintervaller för i höst – så fort jag är frisk och kroppen redo att köra igen. LÄngtar!

    1. Mycket. Om du inte redan är medlem i klubben är du varmt välkommen. Vi ses alla onsdagar kl.18 på Intersport drottninggatan i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.