Angående dagens träning. Jag tycker att det är väldigt skönt att träna kring fyra-/ femtiden på eftermiddagen för att få andra saker gjorda under kvällen. Men också för att jag går upp mellan fem- sex varje morgon och behöver planera vissa kvällar för att få den sömn jag behöver. Ställde in dagens intervaller då vi inte fick till tiderna riktigt. Blev medbjuden på en tretonkilometersrunda direkt efter jobbet och tackade ja till det.

Var dock tvungen att hoppa av efter åtta kilometer pågrund av smärta i mitt ben. Irriterande, men det är bara att lyssna på vad kroppen säger om den skriker rakt ut. Får nästan lite ångest när det inte går att springa längre. Kommer ibland till stadiet då det verkligen inte går längre. Hur svårt ska det vara?! Det som är mest frustrerande är att jag inte riktigt förstår längre vad det är som bidrar till detta. Jag tänker inte ge upp eller tappa modet. Dags att boka in en träff med Naprapat-Anki.

 

5 svar på ”Efter åtta kilometer”

    1. Tack för fina ord. Det ska nog ge sig. Men det börjar onekligen bli tjatigt för både mig och bloggen. :)

  1. Tråkigt att det inte gick bra. Hoppas det snabbt rättar till sig och du hittar orsaken.

    Måste bara berätta att jag läste halt som i halka. Det börjar närma sig snö här uppe, och hjärnan är full med vinterdäck och skrapa bilar.. :)

    1. Tack Johanna, det hoppas jag med. haha halt eller halt snart får jag stå ut med båda. ;)
      Härligt! Jag längtar efter snön.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.