Besökte Jessica på hennes cykelklass nu ikväll. En sak är säker. När jag är med på Jessicas klasser får jag i princip alltid gåshud för att musiken är väldigt snyggt sammansatt. Hon bjuder inte bara på galet bra musik. Passen genomsyrar glädje och kvalité. Dagens intervaller var välbehövliga. Tänker att jag ska försöka göra mina cykelpass utomhus så länge som möjligt med några avstickare i spinningsalen för att få pepp och inspiration.

20120917-194707.jpg

2 svar på ”Kvalitetspass på SATS”

  1. Det är ju just den där känslan jag väntar på! Jag skulle ju så gärna vilja tycka om cykelklasser, men är inte där än. Får plöja mig igenom några klasser till, och i framtiden försöka besöka Jessicas pass såklart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.