Äntligen blev det ett pass på cykeln. Det var riktigt härligt att få komma ut några mil på cykel efter gårdagens hemresa. Det var tyvärr ordentligt tungt då förkylningen fortfarande sitter i. Jag får tacka det fina vädret för att jag tog mig igenom passet. Det tog 1.5 mil att få igång benen.

Pulsen slog i tacket. Viktor var med under den sträckan och undrade vad jag höll på med. Ja vad ser ut som! Jag cyklar! Det säger rätt mycket om farten de första två milen. Jag hade klätt mig alldeles för varmt. Tjocka benvärmare, underställströja från Kari Traa, Nike Pro boxer hade inte behövts på dagens cykelpass. Förhoppningsvis blir det barbent ett tag till.

20120916-211329.jpg

2 svar på ”Varm cykeloutfit”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.