Kvällen skulle ägnas till Nike Training Club Live. Min planering höll inte riktigt den här eftermiddagen /kvällen. Jag valde att inte stressa, umgås med min bror med familj som är på besök. Imorgon ska jag vara i Globen på Les Mills eventet Super Saturday medan Viktor genomför en halv ironman på Tjörn. Jag är lite ledsen över att jag inte kan vara där och supporta honom. Samtidigt som jag känner mig lugn då han har ett stort och bra team på plats. Eller lugn och lugn. Jag är alltid nervös när nära och kära ska tävla. Lyckades klämma in ett stopp på Anexet efter jobbet för att kolla läget inför morgondagen.

Hoppas att vi ses där!

 

2 svar på ”Pre Super Saturday”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.