Idag var dagen då jag skulle prova på löpningen igen. Som några av er säkert läst här har jag det segt med baksida lår. Något är inte bra. Jag kämpa på de fem kilometer som krävdes i lördags för att genomföra triathlon- ultimatetävling som jag körde då. Det var okej just då förutom att det inte går att löpa i någon slags maxfart. Det tar emot och smärtar när jag tar ut stegen. På lördag är det Midnattsloppet och det ser jag verkligen framemot. Hade varit kul att vara i toppform då. Nu får jag ta det för vad det är. Ett riktigt roligt lopp!

Dagens löpning blev mer en jogg för att vara lite snäll mot kroppen. När jag kom hem blev det två minuter planka.

Hur gick det för oss med plankan?

Körde ni hela juli ut?

Jag fortsätter att köra men inte lika stenhårt med just tio minuter varje dag. Kan tänka mig att det blir någon eller några minuter, några dagar i vecka.

20120814-213702.jpg

2 svar på ”Kvällsjogg”

  1. Så himla kul och bra jobbat med helgens tävling! Grattis. Och du verkar ha tyckt att det var väldigt roligt.

    Segt med lårkänningarna. Hoppas ni får rätsida på problemet snart.

    1. Tack Sofie! Det var verkligen jätte kul. Och roligare blir det säkert om jag får ordning på simningen. :) Ja det är tradigt med baksidan. Borde bli bra. Förändringar sker tyvärr inte över en natt. ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.