Efter jobbet hade jag en längtan till gymmet. Jag gick in på SATS och gjorde ett kort pass innan jag skulle vidare för att cykla. Vill ta tillvara på de soliga cykeldagarna. Det blev några mil längs Stockholms skärgård. Det kändes bra i benen idag. Blev påhejad av både ungdomar och äldre längs vägen. Man kan känna av att semestrarna tagit slut. Mötte bara en cyklist förutom ett gäng med tonårstjejer som hejade glatt, på en väg där jag under sommaren har mött mängder med cyklister. Det är kul att cykla igen och jag älskar det!

Cykeloutfit:

 

 

4 svar på ”Gym och landsvägscykling”

  1. Hej
    Kul att läsa om dina påhitt o upptåg!

    O vad jag gillar ROSA.. tom på cykelstyret… ska jag visa mannen, måste bara HA!!

    Ha en fortsatt bra sensommar o höst

    1. Haha kul att du gillar mina upptåg. Visst är det härligt med rosa i vissa fall. Speciellt när det kommer till träning. Ja säg till honom att rosa styrlinda är ett måste. ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.