Nu finns det en limited edition av Nike+ Sportwatch. Galet snygg om du frågar mig.

Vad tycker du?

Liksom de andra versionerna av Nike + SportWatch GPS spårar den här din tid, distans, tempo, puls, förbrända kalorier och omvandlar din tid i NikeFuel så att du kan jämföra med andra sporter än löpning.

6 svar på ”NIKE+ SPORTWATCH GPS LIMITED EDITION Powered by TomTom®”

  1. Jag har suttit och velat fram och tillbaka hela helgen om jag är värd den. För den är ju så galet fin!
    Men jag är inte en särdeles bra löpare och jag har ju alla funktionerna i min iphoneapp. Sen är jag fundersam över hur länge den håller sig vit. Har en hög med för och nackdelar och klurar. Men å vad fin den är :)

    1. Visst är den snygg! Jag velar fortfarande. Men jag är värd den. ;) Jag tror att du är en grym löpare och med det också värd klockan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.