Dagens inplanerade brick-pass fick starta när himlen just hade öppnat sig och regnet öste ner. Ställa in träning för att det regnar låter märkligt i mina öron. Jag la fram ett ombyte med kläder i växlingsområdet istället. (växlingsområde =hallen)

Det blev ett kort brick-pass på 15.5 km cykling och 5 km löpning enligt planerna. Kort pass betyder inte torrt pass. När jag kom tillbaka från cyklingen såg jag ut som en dränkt katt. Det skvalpade vatten i cykelskorna. Inte tillstymmelse av torra kläder eller torr kropp för den delen. Det blåste rätt rejält under cyklingen och regnet piskade ordentligt. Valde att ta bytet av kläder. Det var skönt att börja första 500m med att vara hyfsat torr för att sedan vara lika dränkt igen. Det blev med andra ord ingen snabb växling, värt varenda minut! Jag har blivit inspirerad av både Viktor och Lisa Nordén till att testa lite, ytterst lite triathlonträning nu de senaste dagarna. Det har varit kul att träna. Jag undrar om det skulle vara lika kul att testa ett triathlon-race av något slag. Jag och mitt bröstsim.

Privat foto från Arvika Triathlon. Viktor i växlingsområdet.

6 svar på ”Brick-passet då himlen öppnade sig”

    1. Ja jag kan inte bara gå och undra hur det skulle vara. :) Hihi tror eller vet att du gjort värre pass än så här. Jag triggas igång av den här typen av väder. Då måste man liksom kämpa lite till.

    1. Tack för pepp Bea! Jag inspireras även av dina pass, ska tilläggas. Jag får heltenkelt vara värdelös på simningen nu i början. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.