Det har blivit två styrekpass i rad. Det tar sig. Det är någon mysig känsla över just styrketräningen och de få pass jag får till i mitt liv just nu. Förutom idag när jag fick en stinkbomb intill mig, Han var precis överallt i min närhet. Bara under den korta tiden som jag steg upp från bollen och skulle hämta andra hantlar hade han varit på ”min” boll och svettats. Jag var tvungen att gå iväg och hämta papper för att torka av bollen. Vilket inte verkade röra honom i ryggen. Jag tänkte också att han inte skulle få reta upp mig. Han hade säkert inte med avsikt att förfölja mig genom att vilja ha JUST de hantlar som jag hade. Men nu kändes det lite så… Vi var bara ett fåtal personer i det gigantiska gymmet.  Idag fokuserade jag på mage och bröst. Det blev ett kort och intensivt pass för att få komma ut och nu njuta lite i solen.

Mage:

  • Plankan
  • Rotation med medicinboll

Bröst:

  • Bröstpress på boll vilket gör övningen mer instabil än om man ligger på bänk.
  • Bröstflyes på boll
  • Bröst i cablecross
  • Armhävningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.