Under söndagens Yournextmove – event fick vi köra ett Get Out pass med Erika. Där hon påminner oss om att det inte behöver vara så svårt att få till ett bra pass utomhus med hjälp av naturen, din egna kroppsvikt och kanske din träningskompis för dagen. Det här vet vi. Men vi behöver i bland påminnas om hur skönt det är att komma ut. Många av oss inklusive jag tillbringar alldeles för många timmar inomhus per dygn.

Nu kommer ljusare tider och förhoppningsvis innebär det mer tid utomhus för många av oss.

Alla pass vi gör utomhus behöver inte vara så otroligt intensiva. Efter att ha joggat och kört några styrkeövningar tillsammans med träningspartners gick vi in i en lugnare andning och kom ner i puls med några yogapositioner. Härlig avslutning och bra inspiration till vårträningen.

GetOut

GetOut1

GetOut2

GetOut44

GetOut5

GetOut6GetOut7

GetOut9

GetOut8

3 svar på ”Get Out”

      1. Tack! Måste bara köpa en sådan nu när jag ska komma i form efter mitt andra barn. :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.