Det är bra härligt med sol och sommar. Speciellt när man efter en arbetsdag kan slänga ut lite träningsredskap på gräsmattan och sätta i gång motiverande musik eller en podcast. Har fått testa en väldigt smidig liten högtalare till mobilen. Fungerar även fint att använda under lite häng i trädgården. Det är bra ljud i den här Olixar BoomBrick som den heter. Fungerar trådlöst med bluetooth.

Perfekt om jag och Viktor vill sitta ute slappa i solen och lyssna på samma podcast. Eller om man behöver göra lite annan nytta och jobba från solstolen, då finns det inbyggd mikrofon för handsfree-samtal och konferenssamtal.

Olixar BoomBrick Wireless Bluetooth Speaker

Olixar BoomBrick Wireless Bluetooth Speaker_44

Olixar BoomBrick Wireless Bluetooth Speaker_5

Olixar BoomBrick Wireless Bluetooth Speaker_1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.