Nu när våren är här känner åtminstone jag att det är väldigt skönt att komma ut och träna eller bara komma ut. Jag gillar egentligen sporter och träning utomhus oavsett årstid. Men ju mer vi närmar oss sommar blir det betydligt mycket enklare att ta sig ut. Har varit mycket utomhus i princip hela mitt liv oavsett årstid. Mår väldigt bra av det. Finns det någon som inte mår bra av det?

Passerade ett utomhusgym under en av hundpromenaderna i Sundsvall och blev väldigt sugen på att träna upp min styrka och då gärna utomhus. När vi bodde i Hammarby Sjöstad hände det att jag stannade till vid utomhusgymmet när jag avslutat min löprunda. Just nu bor jag inte nära något utomhusgym. Jag har förstås möjlighet att träna utomhus på egen hand med egna redskap. Ser en period framöver då SATS-kortet inte kommer användas på samma sätt. Ett alternativ skulle förstås vara att titta mer på deras utomhusklasser.

Utomhusgym

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.