Eftermiddagen började med ett möte angående detta. Det händer grejer med nätverket Bloggar om träning och även hemsidan har fått lite nya kläder. Vad tycker ni?

Igår körde fina Jessica hennes sista klass på Sportlife för att starta på SATS Spårvagnshallarna nu på måndag. Grattis SATS ni kommer att få en otroligt begåvad instruktör med stort hjärta som deltagarna kommer att älska.

Klassen var Functional Moves. Det var längesedan jag körde just FM och tyckte att det var ett väldigt lagom pass att börja med så här efter sjukdom. Det var skönt att få ge se vad magmusklerna gick för samtidigt som jag fick träna på min rörlighet. Functional Moves är ett koncept som Magnus Ringberg och Christina Sivertsson har utvecklat. Tre gånger per år får de instruktörer som gått utbildningen nya rörelser, modulupplägg och instruktioner. Träningen bygger på enkla och atletiska rörelser.

Jessica är som klippt och skuren för att köra den här klassen. Hon är duktig på att förklara genom att relatera till olika känslor och vad vi faktiskt gör med kroppen.

Supertisdagen bjöd inte bara på fin träning fick dessutom möjlighet att få träffa flera fina människor Sara Sofia Jessica , Annika och Erika

20120314-080219.jpg

4 svar på ”Functional Moves på Sportlife Tegnérgatan”

  1. Tack för igår Åsa! Det var kul att träffa dig :)

    Vilket otroligt smickrande bild du har lagt upp… Och vi ser verkligen peppade ut hehe. Men det var vi!

    1. Detsamma Erika. Hoppas att det blir snart igen. Dålig fotograf. Jag kan intyga att ni var mycket snygga som alltid. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.