Man blir bra på det man tränar. Visst är det så. Jag har inte skött min löpträning och känner mig tung och ovan i varje löpsteg jag tar. Jag ska göra mig en ordentlig plan (ett träningsschema) inför vår, sommar och höst utan att sätta allt för mycket press på mig. Mina högsta och största målsättningar med löpningen blir att ha kul och hålla mig skadefri. Påvägen blir det träning och olika mål med den. Därefter lopp som belöning.

Så här långt är jag inbokad på några av mina favoritlopp.

MilSpåret

Midnattsloppet Stockholm

TjurRuset

20120306-064931.jpg

20120306-065003.jpg

Löparjacka, tröja, tights och skor från Nike. Strumpor från GoCoCo.

4 svar på ”Kvällslöpning”

  1. Jag tänkte att jag skulle göra ett nytt försök med löpningen den här veckan, men nu har jag visst bestämt mig för att skjuta på det till nästa vecka istället :P . Hmm… Undrar jag hur det ska gå med den där förbaskade löpningen alltså.

    1. Löpningen får inte vara ett ett krav Soff. Ta det när du verkligen känner för att komma ut få luft och rensa huvudet. :)

  2. Vad kul att milspåret är ett av din av dina favoriter. Jag har tänkt springa det i år, har aldrig gjort det förut. Kul att ha något lopp rättså tidigt på säsongen att se fram emot. Lycka till med träningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.