Jag började den här dagen med att åka till World Class ute på Värmdö. Där det vankades Sh’Bam för Jossan och Emil! Vilket skulle bli WorldClass sista klass för i år. När jag kom in i salen precis på minuten när klassen skulle börja möttes jag av en härligt knökfullt sal och 35 personer på väntelistan. Härligt att alla vill avsluta året med dans. Det var fullt ös i salen och alla var glada. Precis som det ska vara. Ni kan få ett smakprov på dagens klass i videoklippet i mitt förra inlägg. Nu laddar vi för nyårsmiddag tillsammans med kära vänner.

Vill passa på att önska er den bästa nyårskvällen! 2012 nu kör vi!

20111231-162838.jpg

2 svar på ”Sista dagen på 2011!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.