Nu vankas mer ledighet. Vi har nu övernattat en natt hos mina föräldrar. Snart lämnar vi Sundsvall tillsammans med föräldrar, syskon, respektive och syskonbarn för att styra mot Funäsdalen eller rättare sagt Tänndalen och Hamrafjället. Pappa fyller år och väljer det svenska vinterlandet framför Thailand. Det ska bli riktigt härligt att få skidträning inför Tjejvasan, som för den delen skulle kunna bli ett fjasko för min del. Jag har nämligen inte en skidmil i bagaget den här säsongen. Förutom rullskidpass då…

Den här veckan ska jag verkligen försöka varva utför med slättförs på ett bra sätt.

I vilket fall, är det helt underbart att komma upp och se snö. Älskar vinter!

Ska försöka dela med mig lite av vår resa här på bloggen.

Ta hand om er och ha kul!

20120105-102126.jpg

6 svar på ”Hamrafjället Tänndalen Here We Come!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.