För några veckor sedan fick jag se mig själv på film när jag instruerade BODYATTACK. Det är förövrigt väldigt nyttigt att se sig själv från ett annat perspektiv. Det som slog mig först då, var- Har jag sådär långa armar och ben! Tanken att jag inte borde ha shorts på mig när jag kör, dök upp. Men jag verkade glömma snabbt… För igår när jag vickade BA så var shortsen på igen.

Jag passade även på att bjuda deltagarna på en påse vita mullbär från Holistic. Något sött och gott så här inför helgen. Men nyttigt!

De här bären är ekologiska och kommer från Uzbekistan. Mullbär är rika på näring och antioxidanter. De räknas till kategorin superfoods. Vita mullbär växer på buskar och träd som kan bli upp till femton meter höga.

De finns även Svarta mullbär. De växer på träd som blir upp till tio meter höga.

Och här kommer bilderna.
Shorts eller inte? Var nu ärliga.

20111118-081043.jpg

20111118-081108.jpg

20111118-081708.jpg

12 svar på ”BODYATTACK-outfit”

  1. Tack ni är för söta. Anledningen till att jag undrar är att jag är ganska ovan med shorts och tänker att det kanske ser löjligt ut på mig med mina ”långa” ben. Fick den känslan när jag såg mig själv. Vill ju ha lite insikt och koll på läget. ;)

  2. Du ser väldigt bra ut! Jag är Bodyattack- och Bodypump instruktör från Finland och läser din blogg nästan varje dag. Du skriver intressanta historier tycker jag!!

    1. Kul att du har hittat hit Hanne! Och tack snälla för fina ord. Brukar du gå på SuperSaturday i Stockholm?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.