Gårdagen bestod av enbart jobb, jobb och jobb. Dagen började med sovmorgon och nu en sväng på rodden. Min träning inför TjejVasan går onekligen tungt och jag har inte kommit igång med mitt program. Men skam den som ger sig. Jag är otroligt tacksam för att rodden står på plats här hemma och hjälper mig på traven.

Ni har väl inte missat att ni kan tävla om en egen plats till TjejVasan HÄR!

20111115-083328.jpg

20111115-083358.jpg

5 svar på ”Rodd mot TjejVasan!”

  1. Du kommer säkert att komma igång med programmet ska du se, rodd verkar ju vara ett fint komplement. Nu ska jag ju inte åka Vasan, men jag hade ju ändå tänkt att jag skulle ha några kilometer skidor i benen vid det här laget. Men snön lyser ju fortfarande med sin frånvaro här i Norrland.

  2. Det är ju långt kvar än.. Försöker i alla fall jag intala mig..;) Har du någon måltid du vill nå? Jag tycker det är jättesvårt men 2.15 vore verkligen en dröm men då måste jag satsa på snabbhet i år och inte bara uthållighet som ifjol.

    1. Hur går det för dig Anna? Nästa år blor det revansch för din del. Hoppas jag bli något att följa. Det ser onekligen oroväckande de för min form. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.