Ikväll fick jag möjligheten att vara med och teama en BODYATTACK-klass tillsammans med fina Oscar JöbackHouse of Shapes. Det var fantastiskt kul och medlemmarna verkar hur härliga som helst. House of Shapes är en World Class anläggning på söder närmare bestämt Hornsgatan som har fått sig en riktig upphottning.

Jennie Widegren och Fredrik ”Benke” Rydman från Bounce har tillsammans med World Class och dess grundare Ulf Bengtsson skapat en unik träningsanläggning, där du bl a kan dansa allt från hiphop till balett. Men också köra klasser som BODYATTACK, BODYPUMP, SPINNING, YOGA mfl.

Deras ambition är att House of shapes skall vara platsen som sjuder av kreativitet och inspiration! Jätte trevlig anläggning att gå och träna på. Jag hade faktiskt tanken att köpa kort där när de precis var i startgroparna men då dök Attacken upp i mitt liv och jag hade inte riktigt tid över för att nyttja kortet.

Dagens klass bjöd på lite ”headset-problem”. Vilket headset vi än valde hamnade vi inne på Jessicas yoga. Kanske inte helt optimalt att mixa yogan och Attacken eller så blir det nästa träningstrend. Det blev en BA-klass utan headset. Bra träning för mig som är värdelös på att köra utan. Tappar liksom fokus. Ingenting blev som jag tänkt mig. Men det var som sagt riktigt kul att köra för dem och tillsammans med Oscar.

Jätte trevligt ställe med mysiga medlemmar.

Jag har dragit vinnarna i REDS-tävlingen. Presenterar dem och deras favoritinstruktörer senare i veckan.

God natt kära ni!

20111024-224032.jpg

2 svar på ”House of Shapes”

  1. Hehe, nej jösses, vem tusan är bra på att köra klass utan mik liksom :P … Jag är säker på att du gjorde det toppenfint sötnos!

  2. Förra julen hade vi strömavbrott och jag fick köra min pump från mobilen, utan mic och med värmeljus, galen utmaning!
    Apropå favoritinstruktörer så är Oscar en av mina :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.