Tassar iväg mot Lidingö för att springa lite. Varför så mycket tjejlopp? Skulle gärna springa en mil idag med blandat tjejer och killar. Jag skulle ha kunnat springa halvan igår men kände att milen kommer att bli tuff nog just nu. Sedan min lungbakterie som jag drog på mig i somras och botade med en kur precis innan Super Saturday den 3e september har jag därefter sprungit ett eller två pass ren löpning.

Under middagen som vi var på igår satt man och gissade min tid. Själv har jag ingen som helst aning med tanke på att det blir en kuperad bana. En timme tycker jag räcker… Längre än så är jag inte sugen på. Vad tror ni? Klara jag det på en timme? Någon som vill tävla och gissa min tid? Lämna en kommentar. Närmast tiden får ett pris.

20110925-111313.jpg

10 svar på ”Vad tror ni om min tid idag?”

  1. Vi håller tummarna och tror på 52.45 minuter. Vi vet att Du kan. Huvudsaken att Du har det skönt i höstvädret.

  2. Jag har ingen aning om vilken tid du brukar springa på men jag drar till med 54 min.
    Oavsett hur det går så ha kul! Vi ses om en vecka! kram!

  3. Hoppas att du springer på en tid som du är nöjd med och att kroppen känns okej både under och efter loppet! (Gissar på 57 då)
    Hejja dig fining!

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.