Imorse var tanken att jag skulle åka till Lidingö för att gå på frukost med Adidas och mina Bloggaromträning-kollegor. Men min kropp meddelade mig om vila på många sätt. Efter att jag varit uppe en stund imorse var det bara att dra sitt strå till stacken. Vila och extra sömn fick det bli. Närmare bestämt elva timmar.

Idag fick det bli total träningsvila. Viktor var ut och cyklade. Vi åkte till World Class och drack en kopp kaffe och träffade Leon som är ute på Värmdö och kör CXWORX-utbildning.

CXWORX måste vara det perfekta passet för att få vältränade mag- och ryggmuskler. Genom dynamisk träning för mage, rumpa och rygg kommer detta program helt klart att få dig att känna dig stark. Precis som de andra Les Mills-programmen, levereras ny musik och koreografi var tredje månad. Sammanfattningsvis tretio minuter effektiv och tuff funktionell styrka där både balans och rörlighet förbättras.

Imorgon ska jag vara redo för ett träningspass i form av Lidingö Tjejlopp. Det ska bli kul att springa lopp helt kravlöst. Ikväll laddar vi med super trevlig middag och härligt sällskap.

20110924-220253.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.