Grattis Sylvia du var närmast! Kul att ni var med oss gissade och peppade mig inför loppet. Ni är fantastiska! Det var lika svårgissat för mig som för er. Eftersom jag inte hade sprungit på länge hade jag ingen aning om hur kroppen skulle kännas.

Min tid blev 00:48:55 och jag kom in som 93a av 5187 tjejer.

Jag klarade timmen som var mitt ”mål” och jag är otroligt nöjd med mitt lopp. Framförallt med tanke på att jag klev snett efter ungefär 1,5 kilometer. Det gjorde vansinnigt ont just då vid ögonblicket sedan tyckte jag att det kändes bra och fortsatte löpningen. Det var första gången jag sprang där ute på Lidingö. Det är en tight bana och jag förvånades över hur tjejerna armbågades och trängdes för att komma fram den första kilometern. Av vilken anledning undrade jag? En tjej som försökte springa om mig och flera andra väldigt tidigt. Problemet var att det inte fanns plats för det. Hon kollade surt på mig när jag sa att det antagligen inte bättre än så här just nu. Det var också en av anledningarna till att jag klev snett. Jag var för snäll och försökte släppa fram de som trodde att man tjänade tid just där genom att tränga sig fram. Det stod fantastiska människor längs banan som hejade på alla. Inte nog med den energin så möttes vi av orkestrar och gospelskörer som gjorde loppet till en fest. Jag kunde inte låta bli att göra Hige Five med en äldre dam i kören. Energi!

Jag har verkligen haft en jätte trevlig dag och härligt sällskap av Sara och Kenth. Sara sprang också idag och Kenth sprang 30 km i går och var vårt grymma stöd vid sidan av banan idag. Nu ligger jag med foten i högläge, insmord och lindad. Jag tror inte att det är någon fara med foten men det kan vara bra att ta hand om den någorlunda direkt.

– Skickat från min iPhone

20110925-184115.jpg

20110925-184154.jpg

20110925-184230.jpg

24 svar på ”00:48:55”

 1. Du är grym Åsa! Sjukt trångt var det igår med. En tjej ramlade precis framför mina fötter rakt över vägen så fick hoppa över henne.

 2. Hej. Vad kul att ses. Bra jobbat idag på fin tid. Ja lite hyfs i spåret behövdes både idag och igår verkar det som! DU skulle låtit Access Rehab hos oss kolla på din fossing! Hoppas det blir bra snart! Kram Annie

  1. Hej Annie,
   Detsamma! Tack tack. :) JA det var några som borde ha läst vilken sida av spåret man bör springa på osv. ;)
   Ja hade jag vetat hur foten såg ut hade jag definitivt låtit dem kolla på dem. Trodde inte att jag skulle ha så förbaskat ont så här efteråt. Hoppas att vi ses något snart igen.
   Kram!

  1. Tack Johanna! Jag blir så glad av er peppa och era gratulationer. Jätte taggad på att springa mer nu efter en svacka i löpning.

 3. Vilken grym tid!
  jag var också där och jag håller med, galet tight bana! Jag fick gå hela första backen för jag kom inte förbi och då jag väl fått upp hastighet kom nästa startgrupp och bråkade med armbågar. Men jag är nöjd med min prestation, sista 5km gjorde jag på ungefär 30min och jag har aldrig vart så lycklig som då jag joggade in i målfållan och möttes av kusin som gav mig en kram :)

  1. Tack Elin! Bra jobbat. Visst var det kul att springa sen då det flöt på?! :) Perfekt väder och skön stämning.

   1. Ja vädret och stämningen kan jag då inte klaga på :)
    Men min träning i förväg kan man ju förbättra helt klart! Men nästa år, då ska jag vara mer förberedd. Fick för övrigt länken med fotona de tog på mig under loppet, attans vad plågad jag såg ut på upploppet!

    1. Haha ok. Man kan alltid träna lite bättre. Var hittar man foton från loppet. Jag har inte fått någon länk. Om man nu vill se några foton. :)

     1. Tack Elin! Hittade mig själv. Bilderna var väldigt pyttiga men kunde se att det verkligen inte blir smickrande bilder när man springer lopp. Snygg eller ”snabb”?! Haha!

  1. Tack fina Anna! :) Men vem kunde veta att det skulle gå så här. Inte ens jag. Jag gissade själv på precis under timmen. :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.