Kvällens träning blev alltså backträning med just nu Sveriges bäste medeldistanslöpare. Mattias verkar vara en otroligt smart friidrottare som tävlar och tränar på högnivå. Nu på DN Galan vann Mattias herrarnas internationella 800 meter på 1:47.78. Det som imponerar mest är att han är sin egen tränare OCH att han inte varit drabbad av skador. Tack för ett inspirerande träningspass!

20110809-210553.jpg

20110809-210705.jpg

20110809-210921.jpg

3 svar på ”Backträning inför Midnattsloppet med Mattias Claesson.”

  1. Oh, så du ska springa? Lycka till!

    Har du förresten någon fundering kring The Convention? Menar, hamnar vi på samma konvent igen och jag går förbi utan att hälsa en gång till vore det ju lite skamligt ;P

    1. Tack Malin! Så är tanken. :)
      Jag har inte hunnit kolla på theConvention ordentligt ännu. Om tid och pengar finns så blir det antagligen så. Du ska dit då gissar jag? :) Lovar att jag ska blogga om hur jag gör så du får veta. Vore super trevligt att ses där om så. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.