I går när vi körde backträning inför Midnattsloppet med Mattias Claesson fick vi testa NIKE LUNARGLIDE+ 3. Jag kom dit i föregångaren LUNARGLIDE+ 2 som jag tycker är helt fantastiskt sköna. Trean ÄR mer stabil och jag som tycker att tvåan har varit grymt stabil. När vi sprang den berömda backen som kommer på Midnattsloppet var det som att skon suttit på foten hur länge som helst och inte ”bara” under fyra-fem kilometer. Det är en härlig känsla. Jag gillar de extra ”plastbitarna” på den nya sko som skosnöret går igenom. Den funktionen ger utrymme för en extra rem vid mellanfoten som man nu har satt på sidorna av skorna för att kunna förbättra passformen.

Sulan har som den tidigare modellen, Dunamic Support Wedge-funktionen, men som nu ska vara i en utvecklad version i form av ett såkallat Lunarlonskum från häl till tå för att de ska bli mer dämpade. Efter ett pass i skon vill jag nästan ge högsta poäng. Men innan jag betygsätter den ska jag ge den fler pass. Gillar att den är svart. Efter ett års användning ser mina LUNARGLIDE+ 2 fortfarande fräscha ut. HÄR hittar du mina tidigare inlägg om NIKE LUNARGLIDE.

20110810-124913.jpg

20110810-124932.jpg

20110810-125028.jpg

20110810-125206.jpg

20110810-125247.jpg

– From My iPhone

5 svar på ”NIKE LUNARGLIDE+ 3 vs NIKE LUNARGLIDE+ 2”

  1. Jag måste ha sett er på Folkungagatan igår. En löpargrupp i färgglada kläder och likadana Nike-skor :-) Jag tänkte att det var något NIke-event inför Midnattsloppet, men såg bara ryggarna och inte vilka som var ute och sprang. Lycka till på lördag om du ska springa!

  2. Jag var in på löplabbet och prövade ett flertal skor i förmiddags och kom faktiskt hem med just lunarglide 3an. Har på senare tid börjat pronera en smula och hoppas verkligen att skon kommer att passa mig. Hoppas den kommer bära mig många mil framåt.
    Vann en plats till Lidingös tjejmil nu till i höst så nu är det bara bygga pannben inför den uppgiften :) Visst var det just milloppet ni skulle köra?

    1. Å heja va härligt! Jag tror att vi kommer att älska de här skorna. :) Yes vi springer också Lidingö. Några 10km och några 30km. Huva jag blev just påmind om att jag borde träna mycket mer löpning. MYCKET. :)

  3. jag känner det jag också, mitt första lopp (i vuxen ålder) och jag börjar med min största skräck lidingö. Nästan så jag bara kan skratta åt tanken. Men runt ska jag :)
    Ska ni träffas något innan? Har inte hört ngt från Wellness (som jag vann startplatsen av) om de ska träffas och peppa tillsammans. Vore kul att få ladda upp med bekanta ansikten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.