Jag har precis kört BODYCOMBAT för fantastiska, bästa, snygga Soffan.

BODYCOMBAT är ett förkoreograferat , högintensivt 60 minuters gruppträningsprogram inspirerat av kampsporter som karate, kickboxning, taekwondo, capoeira, tai chi, kung fu och muay thai från Les Mills International på Nya Zeeland. Jag har sagt det förr och säger det igen… Jag tycker att Soffan är grymt duktig på att instruera Combat. Jag ska tala om varför jag tycker det.

1. Hon är tydlig så att det är enkelt att förstå och hänga med.

2. Jag tycker att hon har fin teknik.

3. Hon har humor och glimten i ögat.

4. Hon kan sjunga.

Det sist nämnda skulle jag också vilja kunna.

Nu ska jag iväg och träffa en helt underbar barndomsvän. Recept på en bra tisdag. Svårare behöver det inte vara.

20110621-182644.jpg

3 svar på ”En tisdag med guldkant”

  1. Lät faktiskt som en riktig kick-ass-tisdag. På ett positivt sätt alltså :) Hoppas kvällen blev exakt lika bra!

    Glad midsommar tillönskas också lite i förväg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.