Äntligen tog vi oss ut på ett lite längre pass i löparskorna. Vi gjorde 20 kilometer nu på förmiddagen. Att springa långa pass tillsammans med sin man är verkligen kvalitetstid. Vi hinner verkligen prata om allt mellan himmel och jord. Tanken med tempot var att vi skulle kunna prata hela rundan och framförallt inte ha ont. Det blev ett riktigt skönt pass och det känns bra i kroppen.

6 svar på ”20 kilometer”

 1. Lyx! Att få springa tillsammans är verkligen super. Man hinner ju prata om ett och annat under de timmarna, och även vara tyst och bara njuta av att ha någon som springer vid sidan. Ha en skön lördag!

  1. ja det är verkligen lyx Sofie. Och visst kan det vara härligt att bara ha någon vid sin sida och inte behöva prata. Ett bra riktmärke är dock för mig att jag kan prata om inte tanken är någonting annat med passet.
   Det kanske är dags för oss att ta en runda snart? :)

 2. Låter underbart! Det är vad jag saknar från tiden utan barn. Min & Jonas träningstid ihop även om jag älskar mitt liv nu också.

  Ha en fortsatt bra helg!

  1. Ja jag kan tänka mig att det är lite klurigt att göra såna saker tillsammans när man har barn. Skulle också sakna det, men å andra sidan har allt sin tid.
   Hoppas att du har haft en toppen helg Anna!

  1. Jag känner precis samma sak Malin! Finns det något mer fantastiskt än att kombinera löpning med sin man. Det är som någon slags samtalsterapi. :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.