Med dålig baksida lår planerar jag träningen inför årets första lopp. Ja alltså årets första för mig. Det kommer att bli MilSpåret den 18 maj. Planen här är verkligen inte att persa utan snarare ta mig runt utan att ha ont. Jag ska försöka att sänka mina krav och springa avslappnad. Hur det nu ska gå!

Det pågår just nu reparationsarbete på Djurgårdsbrunsbron och bansträckningen blir lite annan i år än tidigare år. Men vad spelar det för roll när jag aldrig har sprungit loppet tidigare.

Det jag vet om loppet är att start- och målområde har sin plats vid Sjöhistoriska museet.

Någon mer än jag som passar på att springa MilSpåret den 18e maj?

 
Banprofil

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.