Är du sugen på att springa  ToppLoppet  2011?! Jag kommer att ha mitt lag ”Åsas träning” loppet går av stapeln den 1 oktober alla som är intresserad utav gemenskapen kring löpningen oavsett löparkunskaper, erfarenheter, tjej eller kille är välkommen att delta i mitt lag.

HÄR kan du läsa om loppet och mitt lag förra året. Det är ett riktigt roligt lopp fyllt med löparglädje. Det krävs att vi blir ett gäng på minst 6 personer för att kunna få den utlovade picknicken, vilket var super mysigt och smarrigt förra året. För uppgifter om hur du kan anmäla dig till loppet maila mig till asa@vlhalsa.se.

8 svar på ”ToppLoppet”

  1. Typiskt! Förstår att det inte är aktuellt att springa båda. :) Jag önskar dig lycka till på maran istället.

 1. Ja kul, tänkte jag och kastade mig över anmälningen… tills jag insåg att jag ju är på Cypern då för tusan. Ja, det är ju inget straff precis, men synd att man inte kunde göra både och :-)

  1. Typiskt! Men Cypern låter som sagt inte så tokigt. Jo det är ett straff att missa ToppLoppet. ;)

 2. Vem vet….fortsätter jag springa på kanske jag får se till att springa det här loppet :D Skulle vara riktigt kul!

  1. Ja det är klart att du ska vara med och springa Annica. Det här gör vi för att det är kul! :D

 3. Det var så skoj att vara med i ditt lag förra året. Ska jag springa igen är det ditt eller Helenas lag som gäller för mig :). När är sista anmälningen?

  1. Det var mysigt att ha dig med i mitt lag Frida. Självklart är du givetvis varmt välkommen att springa med mig även i år. Men Helenas lag är också grymt! <3

   8 september är sista anmälningsdag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.