Den 1 juli lanseras Nike+SportWatch GPS. Den kommer att kosta cirka 2400 kr och säljas i utvalda runningbutiker som Stadium och Intersport har samt löpplabbet och runners store.

Nike+ Sportwatch GPS är designad för högpresterande användare. Displayen är enkel men tydlig, tre knappar och en pekskärm för navigation ger dig all information du behöver – medan du springer. Under löpningen kommer Nike+ SportWatch GPS att fånga upp information om vart du är, visa tid, distans, tempo och antal brända kalorier.

Under hela träningspasset synkar GPS’en med Nike+ sensorn i skon, för att leverera så exakt data som möjligt på distans och tempo. Man kan ställa in antal varv, få historik från tidigare rundor, hålla koll på personliga rekord (även de som är importerade från Nikeplus.com) och följa din hjärtfrekvens. Klockan kan också påminna dig… Fem dagar efter din senaste runda, dyker en påminnelse upp om du har missat att ladda upp den. Det kan kanske vara bra? Jag har faktiskt länge tänkt att det vore toppen med en smidig GPS att ha på armen ”nu” när vi flyttat ut till nya områden. Den här är dessutom väldigt snygg och stilren. Eller vad säger Ni?

Du hittar mer om klockan på http://nikerunning.com.

2 svar på ”1 juli!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.