Ja jag älskar verkligen löpning! I går var en sån dag då jag ville hinna mycket på de timmar som finns. Ville verkligen få till ett bra träningspass mellan allt som skulle uträttas. Löpning är då en klockren träningsform som man alltid kan klämma in i schemat, oavsett när på dygnet det blir eller var man än befinner sig. Gårdagens pass blev ett bra löppass.  Jag gav mig ut då det snöade eller ska man säga regnade snöblandat som mest och av någon märklig anledning springer jag  som bäst i ”snöoväder” eller regn. Jag blir mer motiverad och får ett bättre och jämnare tempo i löpningen. Härlig känsla!

Vad springer Ni helst i för väder?

2 svar på ”Love running”

  1. Jag måste nog säga att solsken ger mig bäst motivation. Men egentligen är jag mer beroende av tid på dygnet än vädret. Morgonturer är mina absoluta favoriter!

  2. Det måste vara varmt, sådär så att det på gränsen är för varmt för att röra sig. Funkar bäst i solsken, mellan 15-20 grader. Med grym musik, och helst nån frustration som ska ut. Och i terräng!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.