Första arbetsveckan efter min semester är avklarad. Det har verkligen varit en toppenvecka och jag kände mig slut som artist halv åtta imorse när klockan ringde för Ironman start. Veckan har bjudit på mjukstart på jobbet, hjälpt till att renovera ”måla” på kvällarna förutom igår då jag hade ”ledigt” och träffade den här superhärliga vännen. Det blev en mysig kväll på Urban Delis takterass på Sveavägen som avslutades med att vi gick vidare för en bit mat.

Har tränat på mornarna och luncherna för att få till det. Det går om man vill.

Idag låter jag kropp och huvud njuta av sol och ledighet samtidigt som jag följer Ironman Kalmar via P4 Kalmar, som bjuder på en toppen sändning via radio. Tack för det P4! Hejar på Patrik som verkar få till ett grymt lopp. Vore sjukt kul om han lyckas med banrekord också. Att han ser ut att bli första svensk som vinner detta är stort.

Blir inspirerad till eftermiddagens träning.

Motala-ITU-Long-Distance-Triathlon-World-Championships_SWE

Bild på Patrik Nilsson från VM i Motala.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.