Jag är en hejare på att trassla in mig i hörlurar och förstöra dem. Vet inte hur många jag nyligen kastade som jag sparat och som tillsammans blivit till en stor trasselboll.

Sedan var det just det där med trassel.

Har sedan innan varit bekant med Jabras trådlösa lurar som varit otroligt bekväma just för att de är trådlösa jag slipper trassel och sedan sitter de kvar i örat när jag tränar med musik. Jag har ofta problem de gånger jag springer inne på löpbandet med att snäckorna glider ur öronen. Men inte med dessa! Perfekta lurar om man vill kolla på någon serie eller likande under ett långpass på trainer vintertid bara köra igång bluetooth.

Med Jabras nya trådlösa Sport Coach-lurar har jag inte bara lurar som sitter som en smäck och ger bra ljud de kan också hjälpa till att göra träningen effektivare och roligare. Jabra har numera en träningsapp där man kan skapa sitt eget träningsprogram. En app som kan hjälpa mig att tala om hur vidare jag håller farten rätt under mina löppass så jag varken går under eller över det planerade tempot och få det direkt i lurarna. Bra inställningar så att man kan välja vad man vill höra och inte höra.

Dessutom tål de svett och regn!

Jabras rådlösa Sport Coach-lurar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.