Det känns väldigt kul att cykelsäsongen är igång för min del. Frihetskänslan på cykeln är härlig. Första cykelrundorna för säsongen har sällan någon prestationsinriktad nivå för min del. Det handlar om att bli ett med cykeln och komma igång. Har bokat tid för Bikefit hos Björn Andersson som är omtalad i sammanhanget när det gäller att hitta den bästa sittställningen på cykeln.

Ser fram emot att utvecklas på cykeln. Har inte varit så noga med valet av cykelskor och sittställningen tidigare. Tycker att det har fungerat bra med det allra enklaste. Men förstår att det skulle kunna fungera ännu bättre med några justeringar genom bra skor och bra sittställning för att kunna få bättre kraftutveckling men även kunna få en mer behaglig cykling.

Merckx_cykel_1S-Works_Dinvelo

4 svar på ”CYKELSÄSONG”

    1. Det var galet kul med premiär! Kändes jätte bra. Några justeringar som ska till innan långpassen.

    1. Maria dessa skor är jätte sköna med en bra sula som passar mitt fotvalv. Jag är jätte nöjd! Lyckades kunna få dem i den färg jag ville ha och samtidigt en sko som sitter bra på foten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.