En reflektion från kvällens distanspass/löpning. Ju mindre jag tänker på tider och löpteknik desto bättre känns löpningen och farten blir bättre. När det känns avslappnat och lätt samtidigt som det går snabbt för att vara jag. Skön känsla!

De är lätt att påverkas av tider och låta det mentala blockera den fysiska prestationen. Att mina armar kanske gick som väderkvarnar här på Värmdö ikväll är en annan femma. Jag lät benen rulla på precis som de fick göra innan den dagen jag visste vad löpteknik var.

Hade en känsla i löpningen ikväll som inte funnits där på väldigt länge. Den här känslan ska jag bära med mig till nästa löppass. Vilket blir ett pass med mer fart. Ett pass där inställningen, viljan och huvudet definitivt måste vara med.

runningpose

löpkläder

2 svar på ”Lätt löpning!”

    1. Mycket! Känns som att mycket sitter i huvudet. Klart man måste träna osv och att intervaller alltid är intervaller

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.