De där dagarna när det tar emot och man skjuter det framför sig. En sån dag blev det idag. Timmarna på förmiddagen bara försvann. Regn och mulet väder gjorde att jag inte riktigt kunde ta mig för. Kunde inte bestämma mig för hur varmt eller kallt det skulle kännas och vilka kläder som passade bäst. Vände och slet bland löparkläderna. En typiskt rutinlös ledig dag. Är inte jätte förtjust i de här dagarna. Men har förstått att de kan vara minst lika viktiga.

Efter några timmars velande, slog äntligen tanken mig. Gör det bara, hoppa i kläderna och fundera inte så mycket. Vips så fick jag till ett bra träningspass. Den känsla när man kommer hem genomblöt av regn och svett. Hjärta som pumpar runt blodet bättre än någonsin och med lungorna som är rejält ansträngda. Nu är jag lite smått hostig så som jag kan vara när jag ansträngt mig. Känner mig nöjd och ska fira med en varm bastu.

Nike+

running_1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.