Jag har haft en fantastisk vecka på många sätt som har lett till bloggtorka . Började med träningsdate, fortsätter med härliga middagar med nuvarande kollegor och tidigare kollegor. Börjar snart nytt jobb och några av mina fina kollegor bjöd på middag.

Långa dagar med jobb, lite mindre sömn än vanligt och något mindre träning gjorde att jag tog mig en välförtjänt sovmorgon följt av ett besök i gymmet innan vi  nu styr mot nästa middag tillsammans med fina vänner. Märker hur jag är beroende av att få mina sex-sju timmar med sömn per natt för att kroppen ska få återhämta sig på bästa sätt.

-Middag på Supper-

Supper

-Dagens träningsoutfit-

löpning

 

2 svar på ”VECKAN SOM VARIT…”

 1. Vilken härlig vecka du haft Åsa! Fyllt på alla livskonton !
  Grattis till nytt jobb! Middag på Supper. I LOVE!
  Borde verkligen gå dit snart, det är en evighet sen.
  Ta hand om dig.
  Hälsa V!
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.