Det blev fredag och nu är det måndag. Kväll dessutom. Glömde nästa bort att jag har en blogg. Men bara nästan. Tycker om bloggen och er som jag får möjlighet att komma lite närmare tack vara den. Jag hoppas att ni har haft en härlig helg. Det har jag.

En sån riktigt bra helg faktiskt. Har sovit längre på mornarna och umgåtts med nära och kära. Har inte tränat någonting alls. Det var inte riktigt planen, men så blev det. En oväntad vilohelg kan vara skönt det med, speciellt när det är fina höstdagar som det var och man får möjlighet att vara utomhus ändå.

Idag däremot blev det ett kortare simpass. Har svårt att motivera ett längre pass i bassängen just nu, trots att jag hade planerat in det. Nu måste jag ta tag i den där lilla grejen att köpa mig ett par öronproppar till nästa pass. Tycker att det är galet jobbigt med allt vatten som far runt i hörselgångarna. När jag stod vid bassängkanten och skakade öronen, sa en äldre man till mig att simningen kommer bli något helt annat med öronpropparna om du har det jobbigt med öronen.

Södermalm

Så här kan det se ut påvägen till simhallen.

Speedo

Så här kan det se inne i simhallen. 

 

2 svar på ”Simning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.