Ni som följt min blogg ett tag vet att jag är inne i en löparsvacka efter skadan tidigt i somras. Jag är svag och delvis orörlig. Behöver succesivt jobba mig tillbaka. Det är fortfarande sommarvärme och härligt att vara ute och träna. Å andra sidan gillar jag att träna utomhus året om.

Igår blev det ett kort pass på 4km i Liljansskogen, innan det blev dags att träffa Lisa Nordén. Jag gillar skog. Tycker att det är fantastiskt att det finns så pass härliga och fridfulla rundor så centralt i Stockholm. Stockholm är fint. Drömmer om att kunna springa med mer fart. Kanske kunna springa ett långpass. Jag måste nå mina delmål först. Och vet ni det viktiga är att må bra!

Löpning i Liljansskogen Löpning i Liljansskogen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.