Det är en fin helgaktivitet att dra iväg på cykeln. Jag vaknade på ett av mina sämre humör och hade kunnat ligga kvar i soffan hela dagen. Är extremt glad att jag inte gjorde det. Kanske någon som känner igen den känslan?

Dagens runda innefattade precis som vid mitt senaste cykelpass ett stopp vid Bodabrygga för lite fika. Purfärska kanelbullar och en kaffe. Till skilland från min senast runda hade jag sällskap idag. Cyklade lite längre och rundan gick definitivt i högre hastighet. För min del blev det en snabb runda medan Viktor fick sig ett lättare pass. Tack grymma Viktor för draghjälpen!

Trek Bicycle

Lansvägscykling på Värmdö

2 svar på ”Landsvägscykling i Stockholm”

  1. Jag har hängt med cyklister hela veckan, fast de hade inte tid att stanna och fika en enda gång tyvärr :)

    Vilken fin söndagsaktivitet att göra tillsammans!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.