Har vilat helt från löpning ett tag nu. I dag gjorde jag en liten testrunda på strax under fyra kilometer i lugnt tempo tillsammans med fint sällskap. Det gick över förväntan och kändes bra i kroppen förutom den där svampigheten i ryggen. Känns nästan som att ”svansen” är lös. Det gjorde inte speciellt ont att springa den korta rundan idag. Nu ska jag ta det lugnt och inte gå ut för hårt. Avslutade passet med rörelseträning och aktiv/- dynamiskstretch. Skönt för armar och axlar att vila efter de fem simpass jag lyckats få ihop under de senaste dagarna.

dynamisk stretchövning för baksida lår

Stretch

Stretch

2 svar på ”Testlöpning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.