Ikväll gick startskottet för She Runs Sthlm. Intersport i Skrapan på Södermalm fylldes med härliga tjejer. Lika snabbt fylldes butiken med skratt och träningsglädje. Vi intog Götgatan genom ett led av glada tjejer. Ett led som som tog sig vidare till Årstaviken. Ikväll kunde vi erbjuda tre distansgrupper. En på 4km, 6km och en grupp  på någonstans mellan 7-8km.

I den största gruppen fanns det tre ledare och två i de andra. Vi startade tillsammans med med 8km ”först i ledet”, 6km därefter följt av 4km vilket gjorde att alla fick möjlighet att kunna backa tillbaka till gruppen bakom eller gå fram beroende på dagsformen. Är du också sugen på att få sällskap under din löprunda? Vi gör det igen imorgon, men då utgår vi från Stadium Kungsgatan. Det här en en grupp där vi gör det tillsammans. Har du inte sprungit speciellt mycket innan men är sugen på att komma igång. Häng med oss på en härlig runda!

Träningsglädje!

IMG_9560

IMG_9562

IMG_9565

IMG_9581

IMG_9584

IMG_9588

3 svar på ”Löpar- / träningsgrupp för tjejer”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.