Igår planerade jag att springa en runda i jämnt tempo. Svårare än man kan tro. Vissa är super duktiga på det. Jag tillhör dessvärre inte den gruppen. Men tänkte att jag ska försöka bli bättre på det. Jag lyckades ganska bra igår med hjälp av min Nike+ Running-app på mobilen.

Det skulle bli ett lugnt pass på någonstans mellan 8-9 km i femminuterstempo. Måste vara snäll mot benet nu när jag äntligen kommit igång med löpningen. Det blev en kuperad runda. Trivs bäst när det är kuperat och gärna så lite asfalt som möjligt. Ännu mera nu när mitt ena ben känns som en blyklump.

Hur ser er bästa runda ut?

Terräng? Kuperat? Asfalt?

IMG_0149

IMG_0156

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.